Alankent Şehit Murat Yazlak Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve orta öğretim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar: 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz fen lisesine 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler lisesine girmeye hak kazanmıştır.

Saatler: 08.30-15.05
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alankentsehitmuratyazlakoo.meb.k12.tr

Adres - Alankent Şehit Murat Yazlak Ortaokulu Kabataş/Ordu

Yerleşim Yeri - Alankent´in nüfusu yaklaşık 4000´dir.

Adres - Alankent Şehit Murat Yazlak Ortaokulu Kabataş/Ordu

Ulaşım Ulaşım, Fatsa ve Ordu otogarlarından minibüslerle ilçeye yapılır. Öğretmenler genel olarak Alankent´te ya da Kabataş´ta kalmaktadır. Fatsa´dan Kabataşa´a memur servisi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ordu´ya 85, Fatsa´ya 50 ve Kabataş´a da 7 km uzaklıktadır.